Arduino starter kit for begyndere

Få redskaberne til at skabe nye produkter.

   Se promo   Tilmeld dig her

Hvad er Arduino?

Arduino er en open-source platform, som gør det nemt at kombinere elektronik og programmering. En Arduino er en microcontroller, som gør det muligt at bygge alverdens produkter og prototyper. De bliver brugt i hele verden af studerende, hobbyfolk, iværksættere og professionelle. Det er super nemt at komme i gang med, og man får hurtigt lavet nogle fede projekter. Med Arduino lærer du hurtigt de basale ting indenfor elektronik og programmering, og der er rig mulighed for at bygge videre på denne viden. Hvem ved? En dag bliver du måske ingeniør eller iværksætter.


Hvorfor lære Arduino?

  • Bliv iværksætter - Med nye redskaber som elektronik og programmering bliver du i stand til at opfinde fremtidens løsninger. Det kan være du opfinder en vandflaske, som kan måle dit vandindtag, eller en potteplante som kan vande sig selv? Kun din fantasi sætter grænserne.
  • Lær programmering - Efterspørgslen på IT-kompetencer er eksploderende. Programming bliver mere og mere eftertragtet uanset din karrierevej. Lær programmering og du står langt stærkere til fremtidige jobsamtaler.
  • Fremtid som ingeniør - Der er ingen tvivl om at vi i fremtiden kommer til at mangle ingeniører. Bare i 2025 er der estimeret at vi kommer til at mangle 10.000 kandidater indenfor teknologi, naturvidenskab og IT. Arduino gør det muligt for dig at løse problemer på nye og kreative måder. Præcis ligesom de der ingeniører!
  • HEY! er det ikke dig fra Iron man? - Ej okay, vi kan ikke hjælpe dig med at udvikle våben ligesom Tony Stark. Men ved at lære Arduino, er du et skridt tættere på at kunne udvikle avanceret elektronik til dit eget hjem, som vil imponere både familie og venner.

Hvad lærer du?

Dette kursus tager udgangspunkt i, at du ikke tidligere har haft erfaring med elektronik eller programmering. Vi fokuser meget på de praktiske øvelser, så du ikke kommer til at kede dig. Vi starter simpelt så alle kan følge med, og så bygger vi hele tiden oven på.

I dette kursus lærer du:

  • Basale komponenter som LED’er og trykknapper
  • Sensorer til at måle lys, temperatur, luftfugtighed… og meget mere
  • Displays til f.eks. at vise måledata
  • Forskellige motorer alt efter om behovet er hastighed eller præcision
  • Udvikling af en app - Kommer snart

Hvad indeholder kurset?

For at understøtte din læring, har vi selvfølgelig lavet det bedste Arduino materiale i Danmark! Vores mission er at gøre dig til Arduino ekspert og vi har derfor lavet en masse gode videoer og quizzer til dig. Vi sørger for at tage dig gennem hele rejsen fra Arduino begynder til Arduino ekspert!

I dette kursus får du:

  • Starter kit med alt du skal bruge
  • projekter med øvelsesvejledninger og videobeskrivelser
  • 1 side, hvor vi har samlet de bedste guldkorn om Arduino
  • Quizzer i slutningen af alle lektioner, for at være sikker på at du fik det hele med

Lektionsplan


  Lektion 1 - Ohms lov
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 3 - Debounce
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 4 - PWM og LED
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 5 - Potentiometer
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 6 - Serial Kommunikation
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 7 - Måling af lys
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 8 - Måling af temperatur
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig
  Lektion 9 - Måling af vandniveau
Tilgængelig i dage
dage efter du har tilmeldt dig

Start her!



Din underviser


Jesper Borriboon
Jesper Borriboon

Jeg startede selv med Arduino, da jeg var 13, hvilket er et af de bedste beslutninger i mit liv. Arduino frembragte en iværksætter i mig, hvorefter jeg begyndte at finde på nye måder at gøre ting. Jeg blev utrolig fascineret over hvor nemt det var at skabe produkter med Arduino, og mit hoved tænkte hele tiden på, hvordan jeg kunne skabe et produkt til at gøre ting lidt bedre. Disse tanker har jeg stadig, og er grunden til, at jeg startede på mit ingeniørstudie.